Opel Crossland X vanaf €299 per maand.Zorgeloos rijden met Opel Private Lease.

Crossland-X

Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de nieuwe Opel Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en een stoer robuust design!

De nieuwe Crossland X is ook verkrijgbaar via Opel Private Lease. Voor €299 per maand* all-in rijdt u een Crossland X Online Edition met een 1.2 handgeschakelde benzinemotor. Alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting, pechhulp services in heel Europa én onderhoud zijn inbegrepen. Het enige dat u nog hoeft te doen is tanken.

Altijd en overal connected
Deze Crossland X Online Edition is standaard bijzonder rijk uitgerust met airconditioning, cruise-control en LED dagrijverlichting ‘Wing’ met halogeen koplampen. U bent bovendien altijd en overal connected als u optioneel kiest voor OnStar met 4G WiFi. OnStar is uw persoonlijke Nederlandssprekende assistent, die 24 uur per dag tot u beschikking staat. U krijgt bijvoorbeeld hulp bij het invoeren van de gewenste bestemming in uw navigatiesysteem en OnStar schakelt automatisch de hulpdiensten in als bij een ongeluk uw airbag wordt geactiveerd.

IntelliLink multimediasysteem
Door het IntelliLink multimediasysteem met geïntegreerde radio met bluetoothverbinding koppelt u eenvoudig uw smartphone met uw Crossland X. Apple CarPlay geeft u de mogelijkheid om functies en apps op uw smartphone, zoals Maps en Spotify, via het display te gebruiken.

*Leaseprijs is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.