Opel bedrijfswagens.

Bij Fred Janssen Autogroep kunt u terecht voor al uw specifieke bedrijfsgebonden vervoersbehoeften. 

Fred Janssen Autogroep heeft de beste deal van dit moment voor uw bedrijf, met veel voordeel, ook op de lange termijn: de unieke 5+5 deal. Met de 5+5 deal profiteert u namelijk 5 jaar lang van 0% rente en 5 jaar gratis onderhoud. U bespaart fors op autokosten binnen uw onderneming en u weet bovendien exact iedere maand hoeveel geld u kwijt bent aan uw bedrijfswagen. Bovendien is de 5+5 deal nu verkrijgbaar in combinatie met bijna alle Opel Bedrijfswagens. Mooi werk, toch?

Laagste kilometerkostprijs
Ruimte, veel ruimte óf heel veel ruimte? De keuze is aan u, want zowel de gloednieuwe Combo, alsook de Vivaro en Movano zijn verkrijgbaar in combinatie met de unieke 5 + 5 deal. Bovendien worden deze Opel modellen standaard geleverd met Euro 5 motoren en diesel roetfilter. Door zuinig brandstofverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten, is de kilometerkostprijs van deze Opel Bedrijfswagens te rekenen tot de laagste in de markt.

Hoe werkt het?
Met de 5+5 deal kiest u uw favoriete bedrijfswagen en betaalt deze in 60 maandelijkse termijnen, zonder één cent rente. Indien wenselijk kunt u ook voor kortere looptijden kiezen. U profiteert in alle gevallen van 0% rente. En dit alles regelt u eenvoudig en snel in de showroom in Huizen of Naarden van de Fred Janssen Autogroep.

Rekenvoorbeeld
Bovendien is met de 5+5 deal het periodieke onderhoud 5 jaar lang helemaal gratis voor uw nieuwe Opel Bedrijfswagen. Ieder jaar wordt uw bedrijfswagen gratis onderhouden volgens het reguliere onderhoudsschema en kunt u vele kilometers veilig én voordelig tegemoet zien. Fred Janssen autogroep is uiteraard het juiste adres en kent uw Opel als geen ander. Er wordt alleen door specialisten gewerkt aan uw ‘visitekaartje op wielen’, die uitsluitend gebruik maken van het gereedschap dat speciaal voor Opel is ontwikkeld.
 

Vivaro Gesloten Bestel 2.0 CDTI (66kw/90pk)

€ 19.100,00

 

Stel: Inruilwaarde huidige auto

€ 10.000,00

 

Uw nieuwe Opel

€ 9.100,00

 

Te betalen in 60 maandelijkse termijnen

€ 151,67

 

Alternatief
Mocht u af willen zien van deze unieke 5+5 Deal, dan kan Fred Janssen Autogroep een alternatieve orderbonus bieden. Deze orderbonus bedraagt voor de Vivaro/Movano maar liefst € 2000,= excl. btw en voor de Combo en Combo Tour geldt een orderbonus van € 1500,= excl btw.

Stel hier uw bedrijfswagen samen.

De nieuwe transportgeneratie
Fred Janssen Autogroep biedt u een erg breed aanbod bedrijfswagens met voor elk bedrijf een passende oplossing.
Bel ons voor de Opel bedrijfswagen informatie.