Wie zijn wij.

Als officieel dealer van Opel en andere Officiële merken is de Fred Janssen Autogroep duidelijk herkenbaar aan de statige zuil, met het Opel en andere logo's, die voor het bedrijfspand in Huizen is opgesteld.

De Fred Janssen Autogroep begon in 1978 als dealer van Opel in Huizen.

Fred Janssen had toen niet kunnen vermoeden dat zijn bedrijf zou uitgroeien tot een veelzijdig en gerenommeerd autobedrijf met en vestiging in Naarden. En sinds 1 Juni 2015 ook gevestigd in Hilversum. 

In Naarden werd in 1996 het Autobedrijf Van Meurs overgenomen, dat nu ook onder de naam Fred Janssen Autogroep bekend is.

Met deze vestigingen en een personeelsbestand van 110 medewerkers is het bedrijf als dealer van Opel en andere officiële merken niet meer weg te denken uit het Gooi.

Bij Fred Janssen Autogroep wordt gewerkt volgens een succesvolle formule, waarbij de nadruk ligt op klantvriendelijkheid, persoonlijk contact, creativiteit en flexibiliteit.
Niet zomaar losse termen, maar woorden met inhoud, die garant staan voor de manier van werken in elk deel van de organisatie.

Dealerschap Opel en andere Officiële merken
De Kernactiviteit van de Fred Janssen Autogroep is het dealerschap voor Opel en andere officiële merken voor het Gooi, zowel voor particulieren als voor de zakelijke aurorijder.

In Nederland is het bedrijf tevens geselecteerd als Official Fleet Specialist en Opel Business Center voor de zakelijke markt.

Dit betekent dat autobedrijf Fred Janssen er op is ingericht om snel en professioneel te handelen in een zakelijke automobielmarkt.

Het motto luidt:
Mensen die kiezen voor de Fred Janssen Autogroep, kiezen voor snelle, betrouwbare, kwalitatieve en servicegerichte mobiliteit.’